top of page

Laylatul Qadr (skjebnenatten) 21, 23, 25, 27, 29 i ramadan


Al-Noor Islamic Centre arrangerer et hovedprogram for hele familien med religiøse veiledninger av Qibla Syed Muhammad Ashraf sahib etterfulgt av felles nawafil, ibadah og lese Koran for å hedre denne natten. Al-Noor Islamic Centre tilrettelegger også for brødre og søstre for måltid Sehri i moskéen.

Laylatul Qadr (skjebnenatten) er beskrevet i Koranen som "bedre enn tusen måneder" (97: 3). Enhver handling som er gjort på denne kvelden, er bedre enn å handle i tusen måneder.

Allahs sendebud pleide å utøve seg i hengivenhet de siste ti nettene i større grad enn på noe annet tidspunkt. "(Muslim). Allahs fred og velsignelser er på vår elskede profet.

Hazrat Aisha razi Allah anha , kan Allah være fornøyd med henne, relatert til at profeten Muhammad sa: «Se etter Laylatul Qadr på en oddetallet natt de siste ti nettene i Ramadan (Bukhari)».

Profeten Muhammad sa: "Den som ber om natten i Qadr med tro og håper på sin belønning, vil få alle sine tidligere synder tilgitt." (Bukhari og muslim innspilt fra Abu Huraira).

Info! Khatm-e-Koran i Tarawih bønn vil in-sha-Allah bli natt til 29 ramadan.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page